Vásárlót minden KKV-nak!

 

Mindenek előtt gratulálok, hogy korábban, vagy mostanában önálló vállalkozás indítása mellett döntött.

 

Biztos vagyok abban, hogy mielőtt nekilátott a konkrét tennivalóknak, alaposan felkészült a feladatra. Gondolom meghatározta a célpiacát, végzett konkurenciaelemzést, SWOT-analízist, és felvértezte magát mindazokkal az ismeretekkel, amik szükségesek a vállalkozás sikerességéhez.

 

Bizonyára felmerültek olyan kérdések is, amikre nem tudta a választ, ezekkel kapcsolatban feltehetőleg tanácsot kért hozzáértőktől. Mindent egybe véve, felkészülten indította el vállalkoását.

 

Későbbiekben persze felmerülhetnek problémák, váratlan helyzetek, megváltozhat a piaci környezet. A problémát egy működő vállalkozás esetében leginkább az szokta jelenteni, hogy elmaradnak a vevők, megrendelők, például mert nincs pénzük.

 

Ilyenkor nem meglepő, ha az interneten keres megoldást. Tulajdonképpen mindegy, hogy milyen releváns kulcsszóra keres, hamarosan bele fog botlani egy önmagát szakértőnek, gurunak kikáltó "tanácsadóba", aki felajánlja segítségét, akár ebook, akár előadás keretében.

 

Úgy gondolom azonban, hogy Önnek és másoknak ebben a helyzetben megoldás kell, nem ködös ígéretek, a saját vállalkozásba sok esetben be nem illeszthető tanácsok. Különösen igaz ez azokra az esetekre, amikor valami olcsó amerikai üzleti könyvből lefordított fejezetet igyekeznek guruként mindenhatóként eladni.

 

A vállalkozások problémája a legtöbb esetben a fizetőképes ügyfelek elmaradása, tehát ilyeneket kell keríteni, akár a föld alól is.


Ebben segít a ProDM, az Első Eladói Közösség.

 

A piacgazdaság kialakult törvényszerűség alapján működik. Ami a gazdaságban működött, az magától törvényszerűvé vált. Aki pénzt akar keresni, ezeknek megfelelően végzi a tevékenységét.

 

A vállalkozások általában folyamatos, jelentős költségekkel működnek. Vajon ráérnek arra, hogy gazdasági tevékenységet soha nem végzett "guruk" által átszellemülten előadott tanácsokkal próbálkozzanak?

 

A ProDM-ben üzletemberek dolgoznak, akik tökéletesen tisztában vannak a vállalkozásokat érintő problémákkal. Mivel a megoldásra szakosodtak, így konkrét, kivitelezhető tervet adnak át, akár Önnek is.

 

Az Első Eladói Közösség tagjaként Ön konkrétan fizetőképes ügyfeleket kap. A vevőket ugyanis a ProDM vásárlás előtt megkéri egy néhány perces kérdőív kitöltésére, ezért pedig pénzt ad nekik, amit Önnél költhetnek el. Úgy gondolom, ennél konkrétabb segítséget nem kaphat a vállalkozása.

 

Hogyan történik mindez?
TEGYEN EGY PRÓBÁT ITT!